Information inför 2022

Efter beslut på årsmötet kommer vi från och med den 1 januari vara anslutna till iFiske. Det innebär att du enkelt kan köpa fiskekort via mobilen, registrera din fångst och även se andras rapporteringar. Guide för köp av fiskekort via iFiskes app kommer att läggas ut efter nyår.

Precis som tidigare kan fiskekort köpas via automaten samt på Omsjö camping.

På årsmötet beslutades även om nya priser för fiskekort. Dessa priser gäller från och med årsskiftet.

Priserna ser ut som följer:

Karvsjön (inkluderar även fiske i Storsjön):
Årskort, enskild: 600 kronor.
Årskort, familj: 1000 kronor.
Dagkort: 100 kronor.

Storsjön:
Årskort, enskild: 250 kronor.
Dagkort: 20 kronor.

Från 1 januari ändras giltighetstiden för årskort och giltighetstiden blir då tolv månader från inköpsdatum och inte kalenderår som i dag.

Aktuella handlingar inför årsmötet

Här nedan finner du de handlingar som årsmötet kommer behandla. Det gäller dagordning, verksamhetsberättelse, omarbetare stadgar, nytt betalsystem, ändrade priser för fiskekort samt ändrad giltighetstid för årskort.

Dessa handlingar kommer även finnas tillgängliga på Omsjö camping.

Förslag till ändrade priser redovisas vid mötet.

Årsmöte

Lördag den 14 augusti klockan 14 håller Omsjö FVOF årsmöte på Omsjö camping.

I ett extra årsmöte, i direkt anslutning till det ordinarie fastställs omarbetade stadgar, nytt betalsystem, ändrade priser och ändrad giltighetstid för årskort.

Förslag till stadgar samt övriga handlingar inför årsmötet kommer att finnas på vår hemsida och även på campingen.

Varmt välkomna!

Styrelsen

Fiskepremiär

Dags för fiskepremiär på Karvsjön!

Lördag klockan 11 går startskottet – innan dess råder fiskeförbud, då nyutsatt regnbåge finns i sjön.

Under helgen gäller inga årskort, utan dagkort löses på Omsjö camping, ett för respektive dag. Dagkorten kostar 100 kronor styck och då får tre ädelfiskar tas upp per person och dag.

Vi tävlar ut ett årskort till den som får den största ädelfisken. Tävlingen pågår mellan 11 och 18 på lördag och vägning sker på campingen, senast klockan 18.

Båtar finns att hyra på Omsjö camping. För bokning, ring 0622-500 17.

Har du övriga frågor? Kontakta Roger Nilsson, 070-320 78 98.

Med anledning av rådande pandemi gäller vissa försiktighetsåtgärder även här. Håll avstånd, hosta och nys i armvecket, ta inte i hand när du hälsar – och så klart, dyk inte upp om du har förkylningssymptom.

Fixardag

Nu på lördag den 17 april är det fixardag vid Karvsjön. Vi ses vid kortautomaten (vid Karvsjöns början) klockan 10 och på schemat står bland annat röjning på vissa ställen runt sjön för att möjliggöra strandfiske.

Deltar gör majoriteten av styrelsen och det är givetvis välkommet att hjälpa till! Vi ser till att hålla avstånd och deltagare måste självklart vara utan symtom.